Sobe seminee teracota
Sobe seminee teracota
sobe seminee teracota

Categorii principale

SOBE&SEMINEURI MOBILE

COSURI DE FUM SI FOCARE SEMINEE

ACCESORII

CIUBAR/SAUNE

sobe teracota & semineuri mobile

Sobe teracota

Folosim cele mai trainice materiale pentru a-ti oferi o soba teracota care sa-ti aduca caldura in casa ta. Sobele noastre pe lemne iti pot incalzi locuinta cu minimum de consum de lemne, unele dintre acestea permitandu-ti in acelasi timp sa gatesti pe ele. Astfel profitand la maxim de energia termica degajata de acestea.

Toate produsele noastre sunt faurite in spiritul sobarilor traditionali, cu siguranta acestea iti vor aduce aminte de turtele coapte pe plita si cartofii copti in rola.

Iar pentru ca ne mandrim cu calitatea produselor noastre iti oferim o garantie de 24 de luni de la cumparare.

sobe teracota
semineu de teracota

Semineul de teracota reprezinta o solutie excelenta pentru incalzit , cu un bun randament termic la un consum scazut de combustibil (functioneaza pe lemn, carbune si brichete).

Construit pe un cadru solid din elemente de fier forjat 5 mm grosime sudura ascunsa, cu fiecare cahla de teracota captusita cu caramida refractara, focar dublu samotat, evacuare pe stut metalic de 4 mm grosime (la cerere evacuarea poate fi executata vertical), lucrat cu adeziv si chit rezistente la temperatura, rezistenta la transport/manipulare,

Semineul teracota constituie cea mai rapida solutie de incalzit, precum si o frumoasa piesa de mobilier ce va impodobi casa dvs. Focarul are dimensiuni impresionante si este impodobit cu o usa cu sticla, pentru a te bucura de priveliștea focului.

Coșuri de fum

Date de Contact:

  • SC SPALATORIA VERDE SRL
  • CUI: 38215147
  • Nr. Reg. Com.: J27/1018/2017
  • Bancă: BANCA TRANSILVANIA
  • AdresaBDUL STEFAN CEL MARE 143, TARGU NEAMT
  • Email contact: office@gospodarul.ro