Politica de Confidentialitate

S.C PRACTIK TECH SERV S.R.L. isi propune sa ofere utilizatorilor site-ului o experienta online sigura, asigurandu-se ca informatiile introduse in baza de date vor fi utilizate doar pentru efectuarea si procesarea comenzii precum si pentru trimiteri ulterioare a ofertelor noastre.

S.C PRACTIK TECH SERV S.R.L. respecta informatiile confidentiale furnizate de clientii nostri, nu vinde, nu inchiriaza si nu ofera unor terte persoane aceste informatii. S.C PRACTIK TECH SERV S.R.L. solicita nume, adrese de e-mail, nr. de telefon, date de la clientii sai in scopul emiterii documentelor fiscale si finalizarii comenzilor de print publicitar si print digital.

Pentru orice informatie referitoare la datele dumneavoastra cu caracter personal, puteti sa ne contactati prin e-mail la adresa contact@ptsprint.ro sau utilizand o alta medota din sectiunea Contact.

Nota de informare privind protectia datelor personale

In concordanta cu cerintele Legii nr. 677/2001 ce face referire la prelucrarea datelor cu caracter personal si la libera circulatie a acestor date, modificata si completata ulterior si ale Legii nr. 506/2004 referitoare la prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in cadrul sectorului comunicatiilor electronice, S.C PRACTIK TECH SERV S.R.L. administreaza in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate datele personale furnizate de dumneavoastra sau o alta persoana. Legea nr. 677/2001 asigura dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. In acelasi timp, detineti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si puteti solicita stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, este necesara o cerere scrisa, datata si semnata, trimisa pe adresa de email contact@ptsprint.ro

Colectarea si confidentialitatea datelor cu caracter personal

Furnizarea datelor este necesara pentru emitere documentelor fiscale, pentru livrarea produselor si comunicarile comerciale. Lipsa acestor date aduce dupa sine imposibilitatea comandarii si livrarii produselor dorite. Informatiile furnizate de utilizatorii site-ului sunt destinate doar utilizarii de catre operator. S.C PRACTIK TECH SERV S.R.L. are dreptul de a aduce modificari asupra continutului si structurii site-ului  si a preturilor practicate fara a fi nevoie de preaviz.

Orice incercare de modificare a imaginilor sau informatiilor de pe site-ul www.ptsprint.ro, cu exceptia celor facute de detinatorul sau legal, si fara acordul prealabil al S.C PRACTIK TECH SERV S.R.L., confera dreptul unilateral si neechivoc ca S.C PRACTIK TECH SERV S.R.L. sa se adreseze instantelor legal competente pentru a sanctiona aceste fapte.

Va multumim ca folositi www.ptsprint.ro si va dorim o experienta placuta pe site-ul nostru!