Despre noi

Soba de teracota, acesta este produsul care ne-a starnit pasiunea, alaturi de faptul ca am mostenit talentul sobarilor traditionali de a imblanzi focul, am ajuns sa folosim de peste 10 ani cele mai trainice materiale pentru a produce sobe de teracota si semineuri eficiente termic, fiind in acelasi timp si piese frumoase de mobilier ce se vor potrivi perfect caminului tau.

An de an ne perfectionam tehnicile si ne ridicam standardele, astfel incat fiecare unitate produsa de noi sa fie un etalon al calitatii in breasla sobarilor. Si ca sa nu spuneti ca tot ce zicem sunt vorbe in vant va oferim o garantie de 24 de luni la cumpararea oricaror produse create de noi.

Daca ti-am starnit curiozitatea si doresti sa vezi cum lucram pe noi ne gasesti pe bdul Stefan cel mare 143, Targu Neamt.

soba de teracota
soba de teracota

Soba de teracota

Soba de teracota este una dintre cele mai bune alegeri pe care le poti face atunci cand te gandesti la incalzirea locuintei tale. Acestea distribuie candura in incapere intr-un mod subtil, pe timp indelungat si eficient. 

Corectitudinea si echilibrul dintre calitatea si pretul produselor noastre i-a determinat pe toti clientii nostri sa se reintoarca de fiecare data cand au avut nevoie de o soba de teracota, de un semineu sau un horn pentru ei sau pentru cei apropiati.

Soba de teracota este in sine un arzator extrem de util si economic. Soba de teracota a fost intotdeauna gasita in gospodariile vechi, dar in ultimii ani aceasta a avut o crestere in popularitate foarte mare, putand fi regasita si in case noi amenajate intr-un stil clasic.

Acestea reprezinta o alternativa de incalzire mobila si estetica pentru iubitorii placilor ceramice, acestea va vor aduce cu siguranta aminte de turtele coapte pe plita si cartofii in rola. Fiind o solutie excelenta nu doar pentru incalzit, dar si pentru gatit.

Vezi sobele noastre
sobe teracota

Cosuri de fum

Gospodarul.ro are in oferta sa si cosuri de fum de la unul dintre liderii din S-E Europei din domeniul producției de sisteme profesionale de coșuri de fum cu tubulatură ceramică și din inox, certificate la nivelul Uniunii Europene.

Desi sunt un brand local cei de la KaminHorn sunt alegerea potrivita intrucat acestia cunosc indeaproape specificul climei din Romania.

Vezi cosurile de fum din oferta noastra

Semineuri mobile

Pe langa ambianta de poveste pe care o creeaza in incapere si povestile de dragoste spuse in fata acestuia, un semineu poate surprinde si prin functionalitate si confort termic.

Acesta este si un element decorativ veritabil, avand un design elegant, a carei valoare se va aprecia in timp. Lucram cu atentie si migala la fiecare semineu astfel incat constructia acestuia sa fie pe masura asteptarilor clientului.

semineu de teracota
semineu de teracota

Semineul de teracota prezinta cea mai rapida solutie de incalzit, precum si o frumoasa piesa de mobilier ce va impodobi casa dvs. Focarul are dimensiuni impresionante si este impodobit cu o usa de sticla pentru a te bucura de privelistea focului.

Orice semineu din gama noastra de produse este unicat atat prin dimensiuni, calitatea executiei, cat si prin culorile aplicate manual chalelor de teracota. Modelele acestora fiind inspirate din straiele traditionale romanesti si pot fi colorate la comanda, in culorile dorite de client.

semineuri mobile